Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652
Puna potpora Mladeži HDZ BiH Kolindi Grabar-Kitarović – glas Hrvata iz BiH se mora i dalje čuti

IMG 53830c0ed6410877b21202fcc16e25d9 V

U subotu 14. prosinca 2019. godine u Ljubuškom je održana IV. redovita sjednica Predsjedništva i I. redovita sjednica Središnjeg odbora Mladeži HDZ-a BiH.
Domaćini na sjednici bili su dužnosnici HDZ-a BiH iz Ljubuškog predsjednik Skupštine ZHŽ Jelčić, ministar unutarnjih poslova ZHŽ Grbavac, gradonačelnik Ljubuškog Barbarić i predsjednik OO Mladeži HDZ-a BiH Ljubuški Bebek.
Uz želje za uspješan rad na ovim sjednicama domaćini su u uvodnom izlaganju istaknuli dobru poziciju Mladeži HDZ-a BiH  u Ljubuškom i brojne projekte koje predvode mladi na ovom području. 
 
IMG 1b607e8d3a9a3374242bbd9291461232 V
 
Na sjednicama mladi iz cijele Bosne i Hercegovine, predstavnici svojih lokalnih i županijskih organizacija težišno su razgovarali o aktualnoj političkoj situaciji u kontekstu nadolazećih predsjedničkih izbora u Republici Hrvatskoj koji će biti održani u nedjelju, 22. prosinca. S time u vezi jasno i nedvosmisleno istaknuta je potpora kandidatkinji HDZ-a i aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar- Kitarović čiji je dosadašnji rad ocijenjen kao ukupno kvalitetan, a posebno je istaknuta aktivna uloga koju je imala prema Hrvatima u BiH i BiH u cijelosti. „Imajući u vidu politiku Vlade Republike Hrvatske prema Hrvatima u BiH koja se u protekle četiri godine ogleda u otvaranju dva nova konzulata u BiH, otvaranjem dopisništva HRT-a i ureda Hrvatske gospodarske komore, ali i kontinuiranu potporu brojnim projektima u cijeloj BiH gdje živi hrvatski narod jasno je kako je nužno podržati kandidatkinju koja ima potporu upravo Vlade Andreja Plenkovića“, na sjednici je naglasio predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić.
 
IMG 564f98da4deb8327cc5d6bbb5ea329ee V
 
Na sjednicama je razgovarano i o dosadašnjim aktivnostima Mladeži HDZ-a BiH, kako na središnjoj razini tako i na lokalnim razinama. Naglašena je aktivna uloga M HDZ-a BiH u radu stranke u cjelini te su upućeni izrazi potpore vodstvu HDZ-a BiH u razgovorima koji su rezultirali deblokiranjem procesa formiranja Vijeća ministara BiH ali i zadržavanjem europske i euroatlantske perspektive BiH što je od ključnoga značaja za hrvatski narod.
Vodstvo Mladeži HDZ-a BiH pozvalo je kolegice i kolege te sve mlade na još predaniji i ustrajniji rad na području cijele BiH. 
 
IMG 6a816dde44cbe537cd2cbbd15074a1ee V
 
Mladež HDZ-a BiH usvojila je na sjednicama i okvirni plan rada za 2020. godinu u kojemu, kao i do sada dominantnu ulogu ima predan terenski rad na korist svih slojeva društva, a prije svega mladih. 
 
IMG 0aa651539f2f38839a756d06d30c3c6b V
Share