Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652
Čapljinska Mladež HDZ-a BiH uputila podršku predsjednici Kolindi Grabar Kitarović

Mladez hdz bih 4

U prostorijama HDZ-a BiH u Čapljini sinoć je održana treća redovita sjednica Mladeži Gradskog odbora HDZ BiH Čapljina.
Raspravljalo se o aktualnim aktivnostima Mladeži kao i planovi za nadolazeće razdoblje.
Na dnevnom redu bile su i aktivnosti oko priprema za predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj, gdje je istaknut jasan stav potpore HDZ-a BiH kandidatkinji HDZ Hrvatske, Kolindi Grabar Kitarović.
 
Govoreći o aktivnostima i pripremi za predsjedničke izbore Mladež Gradskog  odbora HDZ BiH Čapljina uputila je i svoju podršku kandidatkinji HDZ-a i aktualnoj predsjednici Republike Hrvatske. Također, Mladež je uključena u  provedbu svih aktivnosti vezanih za predstojeće predsjedničke izbore u Hrvatskoj, koji će se održati 22. prosinca 2019. godine.
 
Sjednicom je predsjedao predsjednik Mladeži HDZ BIH Mario Mikulić koji se također osvrnuo na predizborne aktivnosti i pozvao sve državljane Republike Hrvatske da iziđu na izbore i daju svoju podršku predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.
 
„Cijeneći iznimno dobru suradnju HDZ-a BIH sa sestrinskom strankom HDZ-a RH, ali i suradnju dvije sestrinske Mladeži koja je ogleda u konstantnim zajedničkim političkim djelovanjima, Mladež HDZ-a BiH snažno podržava aktualnu predsjednicu Republike Hrvatske i kandidatkinju HDZ-a na putu ka osvajanja još jednog mandata. Vjerujem kako svi prepoznajemo aktivno zalaganje predsjednice Grabar Kitarović i predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića za prava Hrvata u BiH te ćemo u skladu s tim podržati nastavak takve politike i kroz naredno razdbolje.“, istaknuo je predsjednik Mikulić.
 
Mladez hdz bih 3 
Svi državljani Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, s pravom očekuju da se Republika Hrvatska i njezina predsjednica zalažu za legitimna prava hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, ali i za stvaranje novog, pozitivnijeg ozračja unutar međunarodne zajednice prema Bosni i Hercegovini kao i njenim konstitutivnim narodima.
 
Mladez hdz bih 1
 
Na kraju sjednice Mladež HDZ BIH potvrdila je nastavak pozitivnih djelovanja i na području grada Čapljine koji se ogleda kroz održavanje tradicionalnih Božićnih aktivnosti i ove godine. Na Badnji dan sudjelovati će u besplatnom dijeljenu ribe i kuhanog vina za žitelje Čapljine, a Mladež HDZ BiH će imati i još humanitarnih aktivnosti u sklopu Malog Božićnog Sajma.
Share