U nedjelju 6. kolovoza 2017. predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić, u izaslanstvu s predsjednicom Županijskog Odbora Mladeži HDZ BiH HNŽ Adrijanom Prskalo, posjetio je općinu Livno i sudjelovao na svečanoj sjednici Županijskog Odbora Mladeži HDZ BiH HBŽ.

Na početku svečane sjednice gostima su riječi dobrodošlice uputili domaćini, predsjednik Županijskog Odbora Mladeži HDZ BiH HBŽ Ante Bokanović, predsjednik Općinskog Odbora Mladeži HDZ BiH Livno Mirko Krivić i dopredsjednik Mladeži HDZ BiH Zvone Pavić, a nakon uvodnih riječi uslijedio je i radni dio sjednice na kojemu su sudionici razgovarali o položaju mladih u HBŽ i cjelokupnoj političkoj situaciji.


Predsjednik Mikulić je pohvalio dosadašnji rad Mladeži u HBŽ i prezentirao planove za buduće aktivnosti Mladeži. Posebno je istaknuo planove u vezi skorog Hodočašća Mladeži HDZ BiH u Jajce.

Nakon svečane sjednice sudionici su posjetili Franjevački muzej i galeriju Gorica, a na kraju dana svi sudionici su prisustvovali koncertu klape Iskon koji je održan povodom zatvaranja Livanjskog kulturnog ljeta.

1livno2

1livno3

1livno4

 

Share