Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652
Boris Mrnjavac ponovno izabran za predsjednika Mladeži HDZ BIH u Kiseljaku

U punoj dvorani Hrvatskog doma u Kiseljak sinoć je održana Izborna skupština Općinskog odbora Mladeži HDZ BIH Kiseljak. Skoro stotinjak izaslanika podijeljenih po Temeljnim organizacijama tajnim su glasanjem birali novi saziv ovog Odbora koji je pak večeras na konstituirajućoj sjednici za novog/starog predsjednika potvrdio Borisa Mrnjavca.

Za dopredsjednike su izabrani Miro Slišković, Ivana Drljepan i Ivona Jurić, za tajnicu Josipa Petra Pravdić a za rizničara Mario Perić.

Boris je sinoć pred izaslanicima ali i brojnim gostima predstavio i iscrpno izvješće za protekle dvije godine djelovanja predstavivši politička djelovanja ali i brojne druge humanitarne, sportske i kulturne akcije. Boris je pohvalio suradnja sa Općinskim odborom, brojnim udrugama koje djeluju na području općine Kiseljak, suradnju s Političkom akademijom HDZ-a BiH te brojne druge projekte koje su na sinoćnjoj Skupštini pohvalile i starije kolege poput Lidije Bradara,predsjedateljice Doma naroda PFBIH, Josipa Kvasine predsjedatelja Sabora ŽSB i predsjednika ove stranke u Kiseljaku ali i općinskog načelnika Mladena Mišurića Ramljaka. Osim da su jamac opstojnosti stranke, spomenuti su pohvalili i ulogu članovi Mladeži u predstojećim općim ali i lokalnim izborima na kojima je HDZ BIH osvojio 11 viječnićkih mandata od kojih su četvero upravo članovi Mladeži.

Kolege seniori su pozvali i na nastavak vrijednog rada, odgovorno ponašanje prema društvu općenito te pod svaku cijenu izbjegavanje politikanstva.

Mrnjavac se pohvalio i brojkom od 600 članova Mladeži u Kiseljaku od kojih se njih stotinjak učlanilo protekle godine te pozvao na još aktivnije sudjelovanje u političkom životu.

Novoizabrani članovi OO: Boris Mrnjavac, Darija Karivan, Mario Perić, Matea Kapetanović, Ivan Cetina Dadić, Sandra Pravdić, Martina Drljepan, Suzana Nikačević, Miro Slišković, Laura Marković, Ivona Jurić, Tijan Marinić, Josupa Petra Pravdić, Ivana Drljepan i Gordana Drljepan.

(OO Mladeži HDZ BiH Kiseljak)

Share