U subotu 26. siječnja 2019. godine u prostorijama HC-a u Prozoru s početkom u 18 sati održana je  Izborna skupština Općinske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Rama.

 Nazočnima se obratio predsjednik OO HDZ-a BiH Rama Drago Tule koji se osvrnuo na rad i aktivnosti Mladeži u proteklom mandatu te je nazočnima zaželio uspješan rad, kao i to da izaberu najbolje članice i članove u Općinski odbor.

Predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Hrvoje Šimunović u svom je izvješću naveo sve projekte u kojima je sudjelovala Mladež u proteklom periodu, kao i izazove s kojima se Mladež susretala. Posebno je istaknuo podršku koju je Općinski odbor imao od Županijskog odbora Mladeži HDZ BIH  HNŽ na čelu sa predsjednicom Adrijanom Prskalo, te također podršku od predsjednika Mladeži HDZ BIH Maria Mikulića.

Novoizabrani članovi Općinskoga odbora Mladeži HDZ BiH Rama su: Hrvoje Šimunović, Adrijana Prskalo, Ljuban Zelenika, Mario Tomić, Šimo Baraban, Emilija Mendeš, Ivana Kolakušić, Marija Dedić, Ana Sičaja, Marko Sičaja, Ivana Prskalo, Žana Žuljević, Stjepan Bradić, Danko Budimir, Ivan Vladić i Jelena Krešo.

Nakon proglašenja rezultata u Općinski odbor održana je i konstituirajuća sjednica na kojoj je jednoglasno izabran Hrvoje Šimunović za predsjednika OO Mladeži HDZ BIH Rama. Potpredsjednici su Adrijana Prskalo, Ljuban Zelenika i Mario Tomić, tajnik Šimo Baraban te rizničar Ivana Kolakušić.

(OO Mladeži HDZ BiH Rama)

Share