Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/customer/www/mladez-hdzbih.org/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652
Održana XII. Izborna skupština OO Mladeži HDZ BiH Žepče

U subotu 26. siječnja 2019. godine u kino dvorani Doma kulture u Žepču s početkom u 10 sati održana je 12. izborna skupština Općinske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Žepče.

 Izabrano je 17 članova OO M HDZ BIH Žepče, i to 8 članova izabranih po regijama i 9 članova po broju ukupnih glasova.

Nazočnima se obratio predsjednik OO HDZ-a BiH Žepče Josip Martić koji se osvrnuo na rad i aktivnosti Mladeži u proteklom mandatu te je nazočnima zaželio uspješan rad, kao i to da se izaberu najbolje članice i članovi u Općinski i Nadzorni odbor.

Predsjednik OO M HDZ BiH Dragan Galić u svom je izvješću naveo sve projekte u kojima je sudjelovala Mladež u protekle dvije godine, kao i izazove s kojima se Mladež susretala.

Novoizabrani članovi Općinskoga odbora Mladeži HDZ BiH Žepče su: Dragan Galić, Slavica Andrić Šajinović, Ana Živković, Marina Jorgić, Mirko Barešić, Matej Udovičić, Anita Antolović, Ivan Marić, Mirjana Pervan, Ivan Sović, Dijana Martinović, Blaženka Ravnjak, Marko Jukić, Matej Zrno, Robert Rašić, Dario Šumić i Dejana Jozinović.

U Nadzorni odbor izabrani su: Adrijana Marković, Antun Krajina i Antonija Ravnjak.

Nakon proglašenja rezultata u Općinski i Nadzorni odbor održana je i konstituirajuća sjednica na kojoj je jednoglasno izabrana Slavica Andrić Šajinović za predsjednicu OO Mladeži HDZ BIH Žepče.

Novoizabrana predsjednica zahvalila je na ukazanom povjerenju i zaželjela puno uspjeha u daljnjem djelovanju i radu novoizabranom Općinskom odboru M HDZ BiH Žepče.

(OO Mladeži HDZ BiH Žepče)

Share