Pred nama je na izmaku još jedna godina u kojoj su ustrajnost, znanje i rad bili naša nit vodilja, a postignuti rezultati su poticaj da zajedno nastavimo djelovati i sljedećih 365 dana te da gradimo našu budućnost na svojoj rodnoj grudi.

Mladež HDZ-a BiH je uradila mnoge pozitivne stvari u prethodnoj godini, ali mi možemo i moramo nastaviti raditi na stvaranju bolje i pozitivnije klime u Bosni i Hercegovini. Zato, 2019. godinu čekajmo s optimizmom, oslanjajući se na vlastito znanje, marljivost i hrabrost. Optimizam gradimo na mnogobrojnim dosadašnjim uspješno realiziranim projektima diljem Bosne i Hercegovine.

Ispred nas je nova godina prepuna novih izazova u kojoj ćemo  zajedno ustrajno raditi na poboljšanju položaja mladih u društvu i jednakopravnosti Hrvata u Bosni i Hercegovini, ali i mnogobrojnim drugim izazovima koje ćemo uspješno rješavati.

Stoga, pokažimo vjeru i snagu, te zajedničkom dobrom voljom i međusobnim razumijevanjem novu godinu učinimo što boljom i sretnijom za sve nas.

Želimo svima da s još više volje, zajedništva i međusobnog razumijevanja gradimo Bosnu i Hercegovinu u kojoj je ugodno živjeti i u kojoj se problemi rješavaju dijalogom i međusobnim uvažavanjem na dobrobit svih nas.

Svima vam od srca želimo sretnu i uspješnu Novu godinu!

Mario Mikulić
Predsjednik Mladeži HDZ BiH

Share