U ovo blagdansko vrijeme kada su naše obitelji okupljene u zajedništvu neka Božić donese ljubav i vedrinu u naše živote. Božić budi ono najljepše u nama, potiče nas na solidarnost prema bližnjima, na davanje koje nas obogaćuje duhom, vjerom i optimizmom. Stoga, hrabro i s vjerom u Kristovo rođenje kreiramo svjetliju budućnost za sve nas.

U ozračju najradosnijeg katoličkog blagdana Božića budite humani i podijelite radost sa svojim najbližima, ali i s potrebitima. Božić je vrijeme kada slavimo zajedništvo, ljubav i razumijevanje među ljudima. Neka nam ovaj blagdan bude poticaj da činimo dobro drugima, pridržavajući se temeljnih ljudskih vrijednosti, dajući tako svoj doprinos izgradnji pravednijeg društva.

Stoga neka blagdan Božića uz poruku nade, optimizma i ljubavi u svima nama probudi osjetljivost za potrebe drugih, želju za međusobnim razumijevanjem i praštanjem, za pravdom i mirom.

Svima vama koji slavite Kristovo rođenje, u ime Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, svih članova Mladeži i mene osobno želim sretan i blagoslovljen Božić.

Predsjednik Mladeži HDZ BIH
 Mario Mikulić

Share