Općinski Odbor Mladeži HDZ BiH Čitluk organizirao je druženje svojih članova prilikom kojeg je upriličena podjela članskih iskaznica novim članovima koji su pristupili Mladeži HDZ BiH u 2018. godini. Tijekom tekuće godine više od 120 mladih iz cijele općine Čitluk pristupilo je HDZ BiH prepoznavši Mladež HDZ BiH kao predvodnika i najjaču političku organizaciju koja okuplja mlade ljude i hrvatski narod iz cijele Bosne i Hercegovine.

 Okupljenu Mladež u Kulturno informativnom Centru u Čitluku pozdravili su i uputili riječi dobrodošlice, predsjednica MHDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije Adrijana Prskalo i predsjednik OO MHDZ BiH Čitluk, Drago Pehar.

Članske iskaznice novim članovima uručio je predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić, istaknuvši kako je općina Čitluk jedan od najugodnijih primjera uključivanja mladih u rad svoje lokalne zajednice i da na takvim primjerima treba kreirati nove politike i procese za naše, i sve generacije mladih koji tek dolaze. Predsjednik Mikulić čestitao je i zahvalio novim članovima Mladeži kazavši kako je svaki naš član ujedno i naša najveća snaga koja je sposobna svojim idejama napraviti iskorak bez obzira na sve probleme s kojima se svakodnevno susrećemo. „Konkretne stvari koje se rade u općini Čitluk, projekti koje mladi implementiraju na korist svoje lokalne zajednice, mogu poslužiti kao primjer svim mladim ljudima u Bosni i Hercegovini kao i svim sredinama koje žele pokrenuti stvari u boljem i zdravijem smjeru. Naše društvo nosi ogroman teret koji su mladi ljudi spremni preuzeti i pokazati punu odgovornost“, istaknuo je predsjednik Mikulić napomenuvši kako je Mladež HDZ BiH stožerna i najjača politička organizacija mladih koja će uvijek biti glavni predvodnik svoga naroda i svih mladih ljudi.

Općina Čitluk jedna je u nizu općina u kojoj se mladi aktivno uključuju u društvene i političke procese, okupljajući se dominantno u rad Mladeži HDZ BiH kao jedne od rijetkih političkih opcija koja je u svoj program ugradila svakog svoga člana, osobito u inicijative, projekte i aktivnosti koje MHDZ BiH organizira u svim dijelovima Bosne i Hercegovine.

1ci2

1ci3

1ci4

1ci5

Share