Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić posjetio je općinu Kreševo i održao radni sastanak s članovima Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Kreševo.

Na početku radnog sastanka, predsjednik Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Kreševo Boris Bilić  pozdravio je prisutne  i uputio prigodne riječi dobrodošlice predsjedniku Mladeži HDZ-a BiH Mariu Mikuliću, te ga upoznao s aktualnom političkom situacijom u ovoj općini.

Dominantna tema sastanka bila je položaj mladih u društvu kao i razmatranje konkretnih prijedloga koji mogu pomoći rješavanju problema pitanja mladih. Također, razgovarali su i o jačem razvoju poduzetništva u Kreševu, te usuglasili da suradnja i zajednički rad institucija države, gospodarstvenika i mladih na terenu mogu stvoriti uvjete koji će osigurati ekonomsku sigurnost i stabilnost za mlade.

Sudionici sastanka su razgovarali i o pripremama za predstojeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini, te je istaknuta važnost  stvaranja pozitivnih promjena u društvu, pružajući mladima mogućnost aktivnog i konstruktivnog djelovanja.

Share