Županijski odbor Mladeži HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije održao je svoju X. redovitu sjednicu u Ravnom na kojoj je prisustvovao i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić.

Predsjednika Mikulića i članove Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH HNŽ ugostili su načelnik općine Ravno Andrija Šimunović, predsjednica Općinskog Vijeća Ravno i članica Mladeži Ružica Skaramuca i predsjednik OO Mladeži HDZ-a BiH Ravno Davor Baković.

Domaćini su pozdravili sve prisutne i izrazili zadovoljstvo odabirom općine Ravno za održavanje sjednice Županijskog odbora, te  prezentirali povijest i turistički potencijalima svoga kraja.

1ravnozo2

Prije sjednice organizirana je zajednička  posjeta biospeleološkom muzeju ‘Vjetrenica’ u kojem se čuvaju neki zaista vrijedni eksponati. Prilikom razgledanja prirodnih ljepota općine Ravno, domaćini su kroz razgovor istaknuli  da je špilja Vjetrenica prva u svijetu po bioraznolikosti, a da mladi ljudi imaju zadatak  iskoristiti prirodni potencijal i obogatiti turističku ponudu općine.

Ružica Skaramuca, najmlađa Predsjednica Općinskog Vijeća u Bosni i Hercegovini, je istaknula niz projekata koje je općina realizirala, a posebno je naglasila činjenicu da se u općinu Ravno vraćaju mladi ljudi.

Sjednicu Županijskog odbora vodila je predsjednica ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a, Adrijana Prskalo, koja se na početku zahvalila na dobrodošlici i istaknula zadovoljstvo činjenicom da se sjednice ŽO Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a održavaju u svim općinama Hercegovačko-neretvanske županije. Predsjednica Prskalo je posebno naglasila zajednički koordiniran rad Mladeži Hercegovačko-neretvanske županije, te najavila nastavak snažnog zajedničkog djelovanja Mladeži.

1rama3

Predsjednik Mikulić je u svome izlaganju pohvalio odličnu organizaciju obljetnice Mladeži u Rami, te je govorio o zaključcima koji su doneseni na Predsjedništvu i Središnjem odboru HDZ-a BiH i pozvao članove Županijskog odbora Mladeži HNŽ-a na maksimalan angažman u narednom razdoblju kako bi zajedničkim djelovanjem učinili pozitivne pomake za mlade. 

Članovi Županijskog odbora Mladeži HNŽ-a na ovoj sjednici su dogovorili aktivnosti za predstojeće razdoblje.

(ŽO Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a)

1ravnozo4

1ravnozo5

Share