Zbog nedostatka zaliha krvi, Transfuzijski centra SKB-a Mostar je uputio javni poziv za dobrovoljno darivanje krvi na koji je se odazvala Mladež HDZ-a BiH predvođena predsjednikom Mladeži HDZ-a BiH Mariom Mikulićem, predsjednicom Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije Adrijanom Prskalo i zastupnikom u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije Antom Pavličevićem.

Mladež HDZ-a BiH je svjesna važnosti darivanja krvi i redovito organizira akcije darivanja krvi diljem Bosne i Hercegovine, ali uz to se rado odazove svim drugim humanitarnim akcijama kojima je cilj pomoći našim sugrađanima.

Svaki darivatelj krvi pomaže u liječenju bolesnika pa se na taj način promovira solidarnost i plemenitost u društvu. Ovo je ujedno i poziv svima onima koji su u mogućnosti da se odazovu na apel Transfuzijskog centra SKB-a Mostar i daruju krv.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić se prilikom darivanja krvi zahvalio svima koji su se odazvali akciji i naglasio kako mladi trebaju svojim primjerom pokazati humanost i pomoći bližnjima.

1krvmo2

1krvmo3

1krvmo4

1krvmo5

Share