Povodom Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva OO M HDZ BIH Orašje u suradnji s Crvenim Križem Općine Orašje je napravio kolektivnu člansku iskaznicu .

Predsjedništvo OO M HDZ BIH Orašje je posjetilo Crveni Križ gdje im je uručena kolektivna članska iskaznica Crvenog Križa, a povodom toga Mladež HDZ BiH Orašje  od strane Crvenog križa dobila je pakete s osnovnim namirnicama i higijenskim potrepštinama koje je usmjerila najugroženijim skupinama ljudi.

 Jedan dio novčanih sredstava koja su uplaćena za kolektivnu člansku iskaznicu pokrivaju troškove paketa za najugroženije skupine ljudi , dok drugi dio tih sredstava je usmjeren za nabavku antidekubitalnog madraca našem mještaninu koji je u lipnju stradao u prometnoj nesreći i kojemu je ovakvo nešto neophodno.

Ovim djelima i radom Mladeži pokazujemo da zajedno možemo riješiti razne probleme , te da smo uvijek spremni pomoći ugroženima.

OO M HDZ BIH Orašje s ovom kolektivnom članskom iskaznicom nastavlja suradnju s Crvenim Križem Općine Orašje kao i prošlih godina.

(OO M HDZ BiH Orašje)
Share