Na Sportsko-rekreacijskom centru „Romari“ u Vitezu u subotu 23. rujna 2017. godine održane su 6. Sportske igre Mladeži HDZ BiH Županije Središnja Bosna.

Na ovogodišnjim igrama okupilo se više od 250 mladih s područja Županije, ali i iz drugih dijelova Bosne i Hercegovine, obzirom da je toga dana u Vitezu održana sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ BiH.

Igre je svečano otvorila ministrica obrazovanja, kulture, znanosti i sporta u Vladi Županije Središnja Bosna Katica Čerkez. Tijekom otvaranja igara nazočne je prigodnim riječima pozdravio i predsjednik F BiH i dopredsjednik HDZ BiH Marinko Čavara, a igre su tijekom dana posjetili i drugi dužnosnici Stranke, između ostalih, ministrica obrane i predsjednica ZŽ HDZ BiH KKK Marina Pendeš, predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović, te predsjednik OO HDZ BiH Vitez i zastupnik u Parlamentu F BiH Boris Marjanović.

Cjelodnevno druženje, zabava, i sportska nadmetanja okončana su dodjelom priznanja za najuspješnije općinske odbore i pojedince, a ovogodišnji ukupni pobjednik Sportskih igara Mladeži HDZ BiH ŽSB je Općinski odbor Vitez.

Drugo mjesto pripalo je Općinskom odboru Busovača, a treće Novom Travniku. Sportaši Viteza bili su najuspješniji u tenisu, stolnom tenisu i košarci, dok su osvojili treće mjesto u nogometu i odbojci. Nagrade za prva mjesta uručio je predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić, za drugoplasirane tajnik ŽO HDZ BiH Bojan Domić, a za trećeplasirane dopredsjednik Mladeži HDZ BiH Jakov Križanović.


(OO Mladeži HDZ BiH Vitez)

1sbzsportsk2

1sbzsportske5

1sbzsportske3

1sbzsportske4

 1sbzsportske8

Share