U subotu 26.kolovoza 2017. godine Mladež HDZ BiH i Mladež HDZ RH organiziraju Hodočašće u Jajce.

Hodočašće je pokazatelj povezanosti i zajedništva dvije Mladeži, ali i cjelokupnog hrvatskog naroda.

Kroz molitvu i druženje u Jajcu stotine mladih ljudi iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, 26. kolovoza će poslati poruku zajedništva i organiziranosti hrvatske Mladeži u ovom poznatom hodočasničkom mjestu. Ovim Hodočašćem ćemo odati priznanje Katoličkoj crkvi koja je kroz stoljeća bila najveći zaštitnik naše vjere, kulture i povijesti, a na nama mladima je da nastavimo čuvati i njegovati našu kulturu, vjeru i tradiciju radi opstojnosti hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Mladež HDZ BiH poziva sve svoje članove, simpatizere i sve mlade iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske da nam se pridruže na ovom velikom događaju.

Okupljanje sudionika je u razdoblju od 10:00 do 11:00 sati u centru Jajca, a završetak u 21:00 sati nakon zajedničke večere.Organizator je osigurao besplatan prijevoz iz Posavine, Središnje Bosne i Hercegovine do Jajca i obrok nakon Hodočašća.

Svi članovi i simpatizeri Mladeži HDZ BiH mogu sudjelovati na Hodočašću, a prijaviti se mogu u svakoj općinskoj organizaciji Mladeži HDZ BiH, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona: 00 387 36 382 316.

Share