Županijski odbor Mladeži HDZ BiH HNŽ nastavio je praksu obilaska općina unutar županije, pa je proteklog vikenda održao VIII. redovitu sjednicu u Neumu, u kongresnoj dvorani hotela Jadran.

Sjednicu je predvodila Adrijana Prskalo, predsjednica ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ-a, koja je na početku pozdravila sve prisutne, posebno zahvalila domaćinima na gostoprimstvu pohvalivši rad i aktivnost OO Mladeži HDZ BIH Neum. Također je pohvalila zadnje dvije akcije Mladeži provedene na općinskoj odnosno županijskoj razini, akciju čišćenja okoliša odnosno akciju darivanja krvi. Tijekom sjednice razgovaralo se o ključnim aktivnostima Mladeži HDZ BiH HNŽ-a koje slijede te o određenim prijedlozima za rad u budućem razdoblju. Predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Neum Nikola Krešić, prigodnim riječima zaželio je dobrodošlicu svim prisutnima i ukratko se osvrnuo na trenutno stanje i rad OO Mladeži HDZ BiH Neum.

Poslije sjednice članovima Županijskog odbora pridružili su se i članovi OO Mladeži HDZ BIH Neum na kratkom sastanku na kojem je vođen konstruktivan dijalog vezan za stanje i položaj članova Mladeži u Neumu te je obećana suradnja i pomoć od svih članova Županijskog odbora.

1neum sjednica 2

(Županijski odbor Mladeži HDZ HNŽ)

Share