U sportskoj dvorani Srednje škole u Kreševu u subotu 26. listopada održane su treće po redu Športske igre i Motivacijski skup ŽO HDZ BiH Županije Središnja Bosna. Organizatori su bili ŽO HDZ BiH ŽSB i ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB.

Igre je otvorila Lidija Bradara, predsjednica ŽO HDZ BiH. „Cilj našeg okupljanja ovdje u Kreševu je prije svega zbližavanje i međusobno upoznavanje koji će u konačnici rezultirati jačanjem stranke. Želim da članovi OO HDZ BiH Kreševo znaju svakog člana Općinske organizacije u Jajcu ili Uskoplju", poručila je Bradara ističući da Kreševo nije slučajno odabrano za domaćina sportskih igara i motivacijskog skupa.


„Želimo i na ovaj način dati potporu našem kandidatu za načelnika općine Kreševo Radoju Vidoviću", poručila je predsjednica ŽO HDZ BiH.
Po riječima Gorana Lulića, predsjednika ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB, proteklog vikenda održane Športske igre HDZ-a BiH treće su po redu.
„Na ovaj način okupljamo sve stranačke strukture, od seniona, mladeži do zajednice žena. Želimo pokazati da smo svi jedno, a domaćin je svaki put druga općina naše Županije. Već smo bili u Uskoplju, Jajcu, ići ćemo sve u općine i tako pokazati da jedni drugima nismo daleko iako je su najudaljenije općine ŽSB jedna od druge dva i pol sata vožnje", kaže Lulić.

Video: Županije igre i motivacijski skup HDZ BiH ŽSB

Seniori, Mladež i članice Zajednice žena na sportskim igrama imali su priliku okušati se u pet sportskih disciplina; malom nogometu, stolnom tenisu, šahu, odbojci i štafeti 4x100 metara.
Najuspješniji su bili članovi OO HDZ BiH Kiseljak. Drugo mjesto pripalo je domaćinima, članovima OO HDZ BiH Kreševo dok su treći bili članovi OO HDZ BiH Fojnica. 

Igre su završene revijalnom malonogometnom utakmicom ekipa seniora i Mladeži. Športskim igrama i motivacijskom skupu nazočili su i predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul i glavni tajnik Igor Bašić.

Fotografije iz Kreševa pogledajte na slijedećim linkovima:  FOTO: Facebook Mladež HDZ BiH ŽSB

 

Share