Temeljem dogovora predsjednika HDZ BiH prof. dr. Dragana Čovića i predsjednika HDZ Hrvatske Tomislava Karamarka, a s ciljem jačanja suradnje dvije stranke, te pune potpore HDZ-u BiH i hrvatskom narodu u BiH u europskoj perspektivi 18. i 19. listopada 2013. godine održat će se tribine pod nazivom „EUROPSKA UNIJA - POTENCIJALI I MOGUĆNOSTI".


Poznato Vam je da je Republika Hrvatska od 01. srpnja 2013. godine punopravna članica Europske unije i u ovih nekoliko mjeseci članstva došla je do brojnih dragocjenih informacija o potencijalnim mogućnostima i europskoj perspektivi.

Cilj organiziranja tematskih tribina po RH i BiH, je da se preko zastupnika i zastupnica HDZ RH u Europskom parlamentu pruže informacije o radu u Europskom parlamentu, klubu zastupnika Europske pučke stranke, ali i o mogućnostima korištenja kohezijskih i strukturnih fondova Europske unije.

RASPORED ODRŽAVANJA TRIBINA:

• Mostar, 18. listopada 2013. godine u 13.00 sati u Amfiteatru broj 12. (prizemlje desno) Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru;
• Kiseljak, 18. listopada 2013. godine u 19.00 sati u Hrvatskom domu;
• Orašje, 19. listopada 2013. godine u 11 sati u Amfiteatru SŠC Orašje

Domaćini tribina su, u Mostaru Županijski odbor HDZ BiH HNŽ, u Kiseljaku Županijski odbor HDZ BiH SBŽ i Orašju Županijski odbor HDZ BiH Posavina.

Uz domaćine, kao organizatori sa strane HDZ BiH su i Željana Zovko, Međunarodni tajnik HDZ BiH i Mario Mikulić, asistent Euro zastupnika HDZ RH iz HDZ BiH.

Share