„Mladež Hrvatske demokratske zajednice BiH jedina je politička organizacija mladih na području Tuzle i Tuzlanske županije s hrvatskim predznakom, a ta nas činjenica obvezuje da se do kraja borimo za prava koja nam pripadaju“, jedna je od poruka zajedničke sjednice Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Soli i Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH sa izaslanstvom Predsjedništva Mladeži HDZ BiH u kojem su bili predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul, potpredsjednica Andrea Martinović i glavni tajnik Igor Bašić.  

Na sjednici održanoj u uredu HDZ BiH u Tuzli predsjednici ŽO Mladeži HDZ BiH Soli Dalibor Vidović i OO Mladeži HDZ BiH Tuzla Dražen Divković upoznali su vodstvo Mladeži s projektima svojih odbora, kao i aktivnostima vezanim za predstojeći Popis stanovništva. Predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul zahvalio se domaćinima na pozivu i prijateljskom dočeku te je istaknuo kako Mladež na području Tuzlanske županije, unatoč poteškoćama s kojim se susreće, odlično funkcionira te je pohvalio suradnju Mladeži ŽO Soli i OO Tuzla s Predsjedništvom Mladeži HDZ BiH .

Nakon zajedničke sjednice izaslanstvo Mladeži HDZ BiH nazočilo je svečanoj akademiji povodom 23. obljetnice HDZ BiH Soli na kojoj su se, osim domaćina predsjednika ŽO HDZ BiH Soli Mije Krešića, uz druge goste obratili i predsjednici HDZ RH i HDZ BiH Tomislav Karamarko i dr. Dragan Čović. Dr. Čović je između ostalih, poseban pozdrav uputio Mladeži HDZ BiH, istaknuvši da su mladi i obrazovani ljudi budućnost HDZ BiH, kao i hrvatskog naroda u cjelini.  

Share