U Skupštini Hercegbosanske županije u Tomislavgradu održane su 11. sjednica Predsjedništva i 3. sjednica Središnjeg odbora Mladeži HDZ BiH. Na uvodnom dijelu sjednice Središnjeg odbora nazočni su bili i član Predsjedništva HDZ BiH i načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin, zamjenik ministra Vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara BiH Mato Franjičević, predsjednik OO HDZ BiH Tomislavgrad Stipan Šarac i predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad Luka Krstanović.


Na sjednicama su predstavljena izvješća o održanim izbornim skupštinama unutar organizacija Mladeži HDZ BiH te je raspravljano o istima. Izvršene su pripreme za 10. izbornu konvenciju Mladeži HDZ BiH na kojoj će se ujedno obilježiti i 25 godina djelovanja Mladeži HDZ BiH.

 


Središnji odbor Mladeži HDZ BiH jednoglasno je 10. izbornu konvenciju Mladeži HDZ BiH sazvao za subotu 11. ožujka 2017. godine. Konvencija će se održati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru s početkom u 11 sati. Na sjednici Središnjeg odbora između ostaloga usvojen je i prijedlog Pravilnika Mladeži HDZ BiH koji će se dati na usvajanje Konvenciji te su određene kvote izaslanika po organizacijama.


Pri završetku sjednica, predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul zahvalio se aktualnim sazivima Predsjedništva i Središnjeg odbora Mladeži HDZ BiH na kvalitetnoj suradnji kroz dvije godine mandata.

Share