Dragi prijatelji, želimo vam srdačnu dobrodošlicu na novu web stranicu Mladeži HDZ BiH. Obilježavanje 25 godina uspješnog djelovanja naše organizacije započinjemo iskorakom u svijetu medija i interneta. Predstavljamo vam našu novu funkcionalnu web stranicu koja ima svoju desktop i mobilnu verziju. Stranica ide u korak s vremenom u kojem živimo i donosi najvažnije informacije, dokumente, kontakt podatke te najnovije vijesti vezane za našu organizaciju.


U izradu nove web stranice uložili smo dosta truda i vremena, a sve s ciljem kako bismo svim našim članovima i simpatizerima, ali i cjelokupnoj javnosti, u najboljem svjetlu predstavili što rade članice i članovi Mladeži HDZ BiH diljem Bosne i Hercegovine.


Pozivamo sve vas koji imate vijesti vezane za aktivnosti Mladeži u vašoj organizaciji da nam iste pošaljete na našu dobro poznatu e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Možete nam poslati i vaše prijedloge, primjedbe ili jednostavno pitati što vas zanima. Kao i uvijek do sada, i dalje vam stojimo na raspolaganju!
Iz dana u dan, trudimo se opravdati ulogu najaktivnije političke organizacije mladih u Bosni i Hercegovini. Djelovanjem kroz sve naše organizacije istu već dugo vremena opravdavamo!


Hvala svima koji su sudjelovali u izradi i uređenju naše nove web stranice, a svim čitateljima želimo ugodno čitanje naših redaka!


Vedran Kožul, predsjednik Mladeži HDZ BiH

Share