Čestitka Mladeži HDZ BiH za početak nove akademske godine
Pred nama je još jedna nova akademska godina u kojoj želimo mnogo uspjeha našim studentima. Posebno želimo ohrabriti brucoše da marljivo rade i uče jer znanje koje ćete steći na svojim fakultetima u tijeku studija koristit će vam cijeloga života. Isto tako nikada ne zaboravite da je znanje jedna od rijetkih pravih vrijednosti koja vam ostaje za cijeli život. Za osobit doprinos obrazovanju naših studenata zaslužni su profesori koji marljivo, kreativno i odgovorno rade svoj posao i kreiraju bolju i svjetliju budućnost za buduće generacije, te stoga zaslužuju poštovanje cijeloga društva.

U subotu, 23. rujna 2017. godine u Vitezu, održana je IV. sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ BiH. Na početku sjednice članovima Predsjedništva Mladeži HDZ BiH riječi dobrodošlice uputili su domaćini, predsjednica Zajednice Žena HDZ BiH i ministrica obrane Bosne i Hercegovine Marina Pendeš, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Vitez i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Boris Marjanović i predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH ŽSB Goran Pejaković.

Nakon uvodnih riječi članovi Predsjedništva Mladeži HDZ BiH su pohvalili cjelokupnu organizaciju Hodočašća Mladeži HDZ BiH u Jajcu i poruku zajedništva koju je ovaj događaj poslao, a posebno je pohvaljen rad Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Jajce. Na sjednici je razgovarano o nizu aktivnosti koje se pripremaju za buduće razdoblje, a posebno o izdavanju prvog časopisa Mladeži HDZ BiH.

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić istaknuo je zajedništvo i rad Mladeži na području cijele Bosne i Hercegovine kao važnu činjenicu kako bi zajedničkim snagama radili na poboljšanju položaja mladih ljudi i cjelokupnog hrvatskog naroda u BIH. S time u vezi, tijekom sjednice je razgovarano o konkretnim pitanjima na koje će organizacija Mladeži ponuditi odgovore.

Na kraju sjednice sudionici su razgovarali o cjelokupnom stanju u Mladeži HDZ BiH i komunikaciji sa županijskim i općinskim odborima Mladeži HDZ BiH i aktivnostima koje se provode u suradnji s Predsjedništvom Mladeži HDZ BiH.

Poslije sjednice članovi Predsjedništva Mladeži HDZ BiH su posjetili sajam knjiga koji se održava u Vitezu u Franšiznom centru i to u sklopu manifestacije Lašvanski knjižarij. Isto tako ovom prilikom su članovi Predsjedništva Mladeži HDZ BiH prisustvovali sportskim igrama Mladeži HDZ BiH ŽSB na kojima je OO Vitez osvojio prvo mjesto, OO Busovača drugo mjesto i OO Novi Travnik treće mjesto. Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić na zatvaranju igara je pobjedniku sportskih igara OO Mladeži HDZ BiH Vitez uručio pehar te čestitao sportašima na nastupu, a organizatorima na izuzetno kvalitetno realiziranim igrama.

1a2

1a3

1a4

1a5

1a6

1a7

1a8

1a9

1a10

1a11

 

Share