Čestitka Mladeži HDZ BiH za početak nove akademske godine
Pred nama je još jedna nova akademska godina u kojoj želimo mnogo uspjeha našim studentima. Posebno želimo ohrabriti brucoše da marljivo rade i uče jer znanje koje ćete steći na svojim fakultetima u tijeku studija koristit će vam cijeloga života. Isto tako nikada ne zaboravite da je znanje jedna od rijetkih pravih vrijednosti koja vam ostaje za cijeli život. Za osobit doprinos obrazovanju naših studenata zaslužni su profesori koji marljivo, kreativno i odgovorno rade svoj posao i kreiraju bolju i svjetliju budućnost za buduće generacije, te stoga zaslužuju poštovanje cijeloga društva.

Predstavnici Mladeži HDZ BIH predvođeni predsjednikom Mariom Mikulićem, dopredsjednikom Jakovom Križanovićem te članom Odbora za međunarodnu suradnju Mladeži HDZ BIH Davidom Damjanovićem sudjelovali su u subotu 16. rujna 2017. na okruglom stolu u Mostaru, u organizaciji NDI-a na temu "Ulazak BiH u EU - perspektiva za mlade?".

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić, koji je ovom prilikom bio jedan od domaćina okruglog stola, u uvodnim riječima je pozdravio sve prisutne i istaknuo važnost članstva Bosne i Hercegovine u Europskoj Uniji i mogućnostima obrazovanja i zapošljavanja za mlade koje to članstvo donosi.

Europska Unija pruža jednake mogućnosti za sve, a mladima osigurava da kroz projekte razmjene studenata steknu znanje i iskustvo u drugim članicama i da to stečeno znanje primjene u svojoj domovini. Na mladima je da zajedničkim snagama grade bolju budućnost Bosne i Hercegovine, rekao je predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić.

0ndi

 

Share