Mladež HDZ-a BiH snažno djeluje u Vijeću Mladeži Europske pučke stranke
Mladež HDZ-a BiH predvođena predsjednikom Mladeži Mariom Mikulićem sudjelovala je na trodnevnom zasjedanju Vijeća Mladeži Europske pučke stranke (YEPP) u Milanu o budućnosti Europe i rada u digitalnoj eri. Prvog dana zasjedanja YEPP-a rasprava je vođena o rezolucijama koje su predložile mladeži. Mladež HDZ-a BiH podržala je sve pozitivne i konstruktivne rezolucije koje će doprinijeti boljem položaju mladih.

Predstavnici Mladeži HDZ BIH predvođeni predsjednikom Mariom Mikulićem, dopredsjednikom Jakovom Križanovićem te članom Odbora za međunarodnu suradnju Mladeži HDZ BIH Davidom Damjanovićem sudjelovali su u subotu 16. rujna 2017. na okruglom stolu u Mostaru, u organizaciji NDI-a na temu "Ulazak BiH u EU - perspektiva za mlade?".

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić, koji je ovom prilikom bio jedan od domaćina okruglog stola, u uvodnim riječima je pozdravio sve prisutne i istaknuo važnost članstva Bosne i Hercegovine u Europskoj Uniji i mogućnostima obrazovanja i zapošljavanja za mlade koje to članstvo donosi.

Europska Unija pruža jednake mogućnosti za sve, a mladima osigurava da kroz projekte razmjene studenata steknu znanje i iskustvo u drugim članicama i da to stečeno znanje primjene u svojoj domovini. Na mladima je da zajedničkim snagama grade bolju budućnost Bosne i Hercegovine, rekao je predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić.

0ndi

 

Share