Čestitka Mladeži HDZ BiH za početak nove akademske godine
Pred nama je još jedna nova akademska godina u kojoj želimo mnogo uspjeha našim studentima. Posebno želimo ohrabriti brucoše da marljivo rade i uče jer znanje koje ćete steći na svojim fakultetima u tijeku studija koristit će vam cijeloga života. Isto tako nikada ne zaboravite da je znanje jedna od rijetkih pravih vrijednosti koja vam ostaje za cijeli život. Za osobit doprinos obrazovanju naših studenata zaslužni su profesori koji marljivo, kreativno i odgovorno rade svoj posao i kreiraju bolju i svjetliju budućnost za buduće generacije, te stoga zaslužuju poštovanje cijeloga društva.

mladez hdz bih 6
Punopravno članstvo u YEPP-u veliko je priznanje radu Mladeži HDZ BiH, našem zalaganju za europske vrijednosti i brigu o mladima. 
Predstavnici Mladeži HDZ BiH od 14. od 17. svibnja 2015. godine boravili su u Portu gdje su sudjelovali na 10. kongresu YEPP-a, najjače organizacije mladih u Europi. Na Kongresu, Mladež HDZ BiH postala je punopravni član YEPP-a te se tako pridružila velikoj obitelji Mladeži Europske pučke stranke.

Na Kongresu mlade političare pozdravili  su i predsjednik Europske pučke stranke Joseph Daul kao i  premijer Portugla Pedro Passos Coelho. Izaslanstvo Mladeži HDZ BiH predvodili su predsjednik Vedran Kožul, tajnik za međunarodnu suradnju Zdravko Jakiša i glasnogovornik Igor Bašić. 

Punopravno članstvo u YEPP-u veliko je priznanje radu Mladeži HDZ BiH, njenom zalaganju za europske vrijednosti i brigu o mladima. Iznimna nam je čast što smo postali dio velike obitelji mladeži pučkih stranaka te je ovo svakako jedan velliki poticaj u daljnjem radu, kako na međunarodnoj sceni tako i u Bosni i Hercegovini. Članstvo u YEPP-u otvara nam vrata za suradnju s mladim političarima iz cijele Europe, a samim tim nudi i mogućnost razmjene pozitivnih iskustava te primjene uspješnih modela rada i pomoći mladima.

Put do punopravnog članstva u YEPP-u zahtjevao je puno rada i strpljenja, a sve to ostvarili smo uz pomoć naših prijatelja iz YEPP-a. Posebne zahvale za ukazanu pomoć upućujemo Mladeži HDZ-a Republike Hrvatske  i njihovoj predstavnici Andrei Vodanović uz čestitke za izbor na poziciju nove Glavne tajnice YEPP-a.

Share