Mladež HDZ-a BiH snažno djeluje u Vijeću Mladeži Europske pučke stranke
Mladež HDZ-a BiH predvođena predsjednikom Mladeži Mariom Mikulićem sudjelovala je na trodnevnom zasjedanju Vijeća Mladeži Europske pučke stranke (YEPP) u Milanu o budućnosti Europe i rada u digitalnoj eri. Prvog dana zasjedanja YEPP-a rasprava je vođena o rezolucijama koje su predložile mladeži. Mladež HDZ-a BiH podržala je sve pozitivne i konstruktivne rezolucije koje će doprinijeti boljem položaju mladih.

Mladež HDZ BiH Vrhbosna, predvođena predsjednikom Mladeži HDZ BiH Vrhbosna Ivonom Jerkovićem i dopredsjednicima Mladeži HDZ BiH Vrhbosna Biljanom Baban i Andreom Bilandžić, posjetila je Zenicu i održala radni sastanak s Gradski odborom Mladeži HDZ BiH Zenica. 

Na samom početku sjednice prisutni su upoznati s položajem mladih u Zenici i  Sarajevu kao i o svim segmentima života u  ovim sredinama. Sudionici sastanka su prezentirali svoje dosadašnje aktivnosti, te razmijenili iskustva u borbi za prava mladih u svojim sredinama kao i plan aktivnosti za predstojeće razdoblje.

Na sastanku je dogovorena suradnja i zajednička realizacija novih projekata koji će doprinijeti boljem položaju mladih, te jačanju zajedništva u svim dijelovima Bosne i Hercegovine.

Istaknuta je važnost aktivnoga rada I sudjelovanja mladih na predstojećim Općim izborima u Bosni I Hercegovini.

Share